I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

12 ingr.

30-40 min.

160 °C

Fideua su vištiena ir vermišeliais

Supjaustykite kubeliais vištieną, įtrinkite prieskoniais (druska, pipirais, rūkyta paprika). Supjaustykite kubeliais svogūnus, šiaudeliais morkas.
Sausoje keptuvėje apkepkite makaronus, kol taps karamelinės spalvos. Nuolat maišykite, tai vyksta labai greit. Apkepti makaronai nesulips ir priduos patiekalui fantastišką skonį.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įkaitinkite kepsninę, įstatykite į laikiklį Grand feu puodą .
Puode įkaitinkite aliejų ir apkepkite svogūnus, kuomet suminkštės berkite vištieną, po kelių minučių įmaišykite morkas, pagardinkite druska ir pipirais, tarp pirštų sutrinkite kumino, permaišykite, įpilkite vandens, kad vos apsemtų vištieną ir daržoves, uždenkite dangčiu ir patroškinkite kelias minutes.
Supilkite makaronus, įpilkite dar vandens, kad makaronus apsemtų per pirštą, uždenkite dangčiu ir virkite 3-5 min. Jei per tą laiką skystis neišgaruos, o makaronai bus išvirę nukelkite dangtį ir leiskite nugaruoti skysčiui. Viską gerai permaišykite. Pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais.
Skanaus

Ingredientai

Tešlai:
400 g. miltų
1 stiklinė pieno
1 kiaušinis
7 v. š. aliejaus
20 g. šviežių mielių
1 a. š. cukraus
1 a. š. druskos

Mėsos įdarui:
300 g. maltos kiaulienos
1 vnt. svogūno
Druskos
Pipirų

Plaučių įdarui:
300 g. virtų plaučių
1 vnt. didelio svogūno
Ghee sviesto
Cukraus
Druskos
Pipirų
1-2 v. š. grietinės