+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

18 ingr.

85 min.

200°C

Cacciatore vištiena su mozzarella sūriu

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Vištieną įtrinkite prieskoniais, leiskite šiek tiek pasimarinuoti. Ant grotelių apkepkite vištieną iš abiejų pusių.
Į puodą įpilkite šiek tiek aliejaus, sudėkite smulkintus svogūnus, kepkite, kol jie bus skaidrūs (apie 3-4 minutes), tada suberkite paprika, sudėkite čiobrelio šakeles, morkas, grybus, suberkite smulkintą česnaką ir maišant kepkite 5 minutes, kol daržovės pradeda švelnėti, sudėkite pomidorų pasta.
Sudėkite vištieną, daržoves, supilkite vyną, pomidorus, uždenkite dangčiu ir troškinkite 50 min. Sudėkite alyvuoges, parmaišykite, uždėkite riekeles sūrio ir uždengus puodą dangčiu palaikykite 15 min.
Pagardinkite žolelėmis, patiekite su minkšta duona, ryžiais ar makaronais.
Skanaus.

Ingredientai

10 vnt. Vištienos blauzdelių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 svogūnas
2 šaukštai smulkinto česnako
1 nedidelė geltona paprika
1 morka
300 gr. grybų
0.5 puodelio juodųjų alyvuogių
susmulkintų petražolių ir bazilikų kelios šakelės čiobrelio
150 ml raudonojo vyno
600 gr. konservuotų supjaustytų pomidorų
2 šaukštai pomidorų pastos
250 gr. Mocarela sūrio
1/2 šaukštelio raudonųjų pipirų dribsnių
2 v. š. Prieskoniai VIKING THE CHEF „Popcorn“