+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

25 min.

200°C

Kreminė vištiena su parmezano sūriu ir laukiniais ryžiais

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 20 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Išvirkite ryžius.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite smulkintus svogūnus ir suberkite vištieną. Pagardinkite prieskoniais, įspauskite česnaką, suberkite ryžius, supilkite grietinelę, sultinį, permaišykite, suberkite sūrį ir troškinkite 20 min. Pabaigoje apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Skanaus.

Ingredientai

400 gr. viščiukų broilerių file
0.5 puodelio laukinių ryžių
0.7 puodelio grietinėlės
0.3 puodelio vištienos sultinio
0.5 puodelio parmezano sūrio
Svogūnas
Petražolės
4 skiltelės česnako
2 v.š. al. aliejaus
druska, pipirai