Kreminė vištiena su parmezano sūriu ir laukiniais ryžiais
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Išvirkite ryžius.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite smulkintus svogūnus ir suberkite vištieną. Pagardinkite prieskoniais, įspauskite česnaką, suberkite ryžius, supilkite grietinelę, sultinį, permaišykite, suberkite sūrį ir troškinkite 20 min. Pabaigoje apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Skanaus.
Ingredientai
400 gr. viščiukų broilerių file0.5 puodelio laukinių ryžių
0.7 puodelio grietinėlės
0.3 puodelio vištienos sultinio
0.5 puodelio parmezano sūrio
Svogūnas
Petražolės
4 skiltelės česnako
2 v.š. al. aliejaus
druska, pipirai