+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

60 min.

200°C

Plovas su antiena

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Skirtam ruošti plovą puode įkaitiname aliejų, apkepame smulkintą krūtinėlės mėsą, išgrėbiame, apkepame svogūną, išgrėbiame ir apkepame morkas.
Gerai išplauname ryžius. Sluoksniuojame puode mėsą, morkas, svogūnus, suberiame prieskonius, ryžius, užpilame, kad apsemtų vandeniu, virš ryžių 2 cm.sudedame čili, česnakus ir verdame 40 min.
Papuošiame smulkinta kalendra
Skanaus.

Ingredientai

500 gr. ančių krūtinėlės mėsos
400 gr. smulkintų svogūnų
500 gr. ryžių
500 gr. pjaustytų morkų
3 galvos česnako
2 aitriosios paprikos
50 gr. raugerškio uogų
50 gr. razinų
100ml. aliejaus
1 a. š. druskos
1 a. š. kumino
1 a.š. paprikos miltelių
0.5 a. š. ciberžolės
1 v. š. Plovo prieskonių