+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

8 ingr.

2 val.

135°C

Rūkyti viščiukai

Užvirinkite vandenį. Ištirpinkite druską, cukrų. Suberkit prieskonius. Česnakus stambiai supjaustykite ir sudėkite kai vanduo atšals.
Užpilkite viščiukus marinatu ir laikykite šaldytuve apie 12 val.
Nusausinkite, apdėkite česnakais iš marinato.
Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, sudėkite rūkymo kaladėles uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 135 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Rūkykite uždaroje kepsninėje virš netiesioginės ugnies palaikant 135C apie porą valandų iki 74C vidinės viščiuko temperatūros.


Skanaus.
(Taip galima rūkyti visas vištienos dalis)

 

 

Ingredientai

4 vnt. viščiukų po 600-800 gr.
5l vandens
250 gr. druskos
150 gr. cukraus
5 česnako skiltelės
Juodųjų ir kvapniųjų pipirų žirneliais
Lauro lapų
Kmynų
2-3 vnt. Rūkymo kaladėlių