Vištienos file šašlykas
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Vištienos file supjaustykite kubeliais.
Aliejų, soją, medų sumaišykite inde. Pagardinkite druska, pipirais, įmaišykite tarkuotą česnaką.
Sudėkite vištieną į paruoštą marinatą ir marinuokite 20 min.
Suverkite vištieną ant iešmelių (jei jie mediniai, išmirkinkite juos vandenyje, kad neapdegtų) ir kepkite 15 min. uždengtoje kepsninėje retkarčiais pavartant.
Skanaus.
Ingredientai
1 kg. vištienos filė60 ml. aliejaus
30 ml. sojos
4 skilt. česnako
30 ml. medaus
Druska
Pipirai