+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

30 min.

190°C

Vištienos sparneliai su BBQ ir „chipotlės“ majoneziniu padažu

Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 190 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Vištienos petukus pagardinkite prieskoniais, dėkite ant grotelių ir uždarę kepsninę kepkite apie 30 min 190C. Praėjus pusei laiko 15 min. pradėkite juos glaistyti BBQ padažu, apie 4 kartus iš visų pusių.
Padažui:
Majonezą sumaišykite su koncervuotais chipotle pipirais.
Garnyrui:
Morkas ir salierus supjaustykite šiaudeliais.

Skanaus.  

Ingredientai

1kg vištienos sparnelių (petukų dalies)
1 arb. š rūkytos paprikos
1 arb. š druskos
0.5 arb. š pipirų
0.5 arb. š kumino
4 saliero stiebų
4 morkų
Pusės puodelio BBQ padažo Cherry & Cola
Pusės puodelio majonezo
1 arb. š. koncervuotų chipotle pipirų „Adobo“ padaže arba chipotle prieskonių milteliais