+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

8 ingr.

2 val.

135°C

Vištienos petukai

Iš visų produktų pagaminkite marinatą, ištepkite vištienos petukus, pamarinuokite.
Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 170 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Ant grotelių sudėkite petelius ir kepkite 25 min., pavartydami.

Kuskusui:
500 gr. kuskuso kruopų
500 gr. sultinio
baklažanas
cukinija
granatų sėklų
Kuskusą užpilkite karštu sultiniu ir palaikykite, kol išbrinks.
Baklažaną, pabarstykite druska, šiek tiek palaikykite nuplaukite, nusausinkite, kartu su cukinija apkepkite ant grotelių, susmulkinkite ir įmaišykite į kuskusą.

Skanaus.  

Ingredientai

1.2kg. petukų-tulpyčių
1 v. š.medaus
40 ml. aliejaus
4 skiltelės česnako
aitrioji paprika
laimo žievelė
imbiero
druskos, pipirų
1 a.š. cinamono