I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

6 ingr.

2 val.

130°C

Sultinga kiaulienos nugarinė

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kiaulienos nugarinę įtrinkite prieskoniais ir tvirtai įsukite į kepimo foliją. Kepkite netiesioginėje kaitroje apie 2 valandos iki 55 laipsnių vidinės mėsos temperatūros. Mėsą ar iškepė matuokite maisto termometru. Patiekite su virtais ryžiais bei mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus

Ingredientai

Kiaulienos nugarinės
2-3 v. š. prieskonių mišinio „BURGERS & RIBS RUB“

Garnyrui:
Virtų ryžių
2-3 vnt. marinuotų agurkėlių
Mėgstamų salotų lapų
2-3 vnt. marinuotų paprikų