I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

18 ingr.

50 min.

200°C

Azijietiška Grill Vištiena

Svogūnų laiškus supjaustykite 1-1.5cm ilgio šiaudeliais (0.25 stiklinės) ir dar smulkiai supjaustykite užbarstymui (2 v.š.). Čili pipiriukus supjaustykite griežinėliais. Imbierą nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Česnako skilteles sutraiškykite peilio plokštuma.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sutepkite aliejumi keto groteles ir iš visų pusių apkepinkite šlauneles, kol apskrus. Nuimkite ir atidėkite į šalį. Į kepsninę įstatykite ketaus keptuvę.
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir sudėkite šlauneles. Truputį iš abiejų pusių pakepkite. Suberkite česnako skilteles, imbierą, svogūnų laiškų šiaudelius, čili pipiriukus, druską, pipirus, miriną, vyną, sojų padažą, cukrų, medų, actą ir vandenį. Išmaišykite.
Keptuvę uždenkite. Kepsninės oro sklendes pridarykite per pusę ir vidutinėje kaitroje leiskite pasitroškinti 15-30min. kol skystis nugaruos ir padažas/glazūra taps tirštas. Troškinimo metu šlauneles porą kartų apverskite.
Pateikite ant plonai juostelėmis pjaustytų paprastų ir mėlyngūžių kopūstų sumaišytų su mėgstamu salotų padažu, užbarsttykite sezamo sėklų ir smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų.
Skanaus!

Ingredientai

Vištų blauzdelės arba šlaunelės - 8 vnt.
Aliejus
Česnakai - 7-9 skiltelės
Imbieras - 2 v.š.
Svogūnų laiškai
Čili pipiriukai - 1 v.š.
Druska - 0.25 a.š.
J. malti pipirai - 0.25 a.š.
Mirinas (yra Maximoje azijos skyriuje) - 0.25 stiklinės
Baltas sausas vynas - 1 v.š.
Sojų padažas - 2 v.š.
Rudasis cukrus - 1 v.š.
Skystas medus - 2 v.š.
Ryžių actas - 1 a.š.
Vanduo - 1.5 stiklinės
Kopūstai
Mėlyngūžiai kopūstai
Sezamo sėklos