I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

30 min.

200°C

Kalakutienos kebabai su tzatziki padažu

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.

Mėsą apibarstome prieskoniais, išspaudžiame citrinos sulčių, dedame trintą česnaką, džiūvėsėlius ir viską gerai išmaišome.
Formuojam mėsą ir ją mauname ant šiuo atveju medinių iešmelių išmirkytų vandenyje, laukiame, kol įkais kepsninė.
Kepame apie 20 minučių nuolat vartant.

Padažo gamyba:
Agurkus stambiai sutarkuojame į dubenį, pabarstom druska ir paliekam pastovėti.
Ant agurkų dedame smulkiai pjaustytas česnako skilteles.
Pilame jogurtą, dedame grietinės, beriame smulkintas mėtas ir krapus, ipilame šaukštą acto, viską gerai išmaišome.
Patiekiame su cdaržovėmis.
Skanaus.

Ingredientai

500 g. maltos kalakutienos
1,5 šaukštelio malto kumino
1 šaukštelis džiovintų raudonėlių
1 šaukštelis džiovintų mėtų
Puse citrinos sulčių
druskos, juodųjų pipirų
4 skiltelės česnako
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių

Padažui:
Keturi nedideli agurkai
druskos
1-2 skiltelės česnako
300 ml natūralaus jogurto
3 šaukštai grietinės
2 šaukštai smulkintų krapų
1 šaukštas smulkintų mėtos lapelių
1-2 šaukštai baltojo vyno acto