I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

20 min.

200°C

Vištienos Nuggets‘ai įdaryti Mozzarella sūriu

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždenkite dangtį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į kepsninę, tiesioginėje kaitroje, įstatykite kazaną, įpilkite ir gerai įkaitinkite aliejaus.
Vištienos file gabaliukus perpjaunam į dvi dalis, įpjaunam vidų ir suformuojam gilią kišenę. „Mozzarella“ sūrį supjaustome šiaudeliais ir sukišam po vieną šiaudelį į kiekvieno į vištienos filę kišenę. Inde sumaišom pankolio džiūvėsius, česnako miltelius, baziliką, druską, smulkiai tarkuotą „Parmezano“ sūrį. Į atskirą indą supilam miltus. Atskirame inde išplakam kiaušinius. Į kepsninę statom gilią ketaus keptuvę ir palaukiam, kol aliejus gerai įkais. Vištienos gabaliukus apvoliojam miltuose, kiaušinio plakinyje, bei pankolio džiuvėsių mišinyje. Gruzdinam iš abiejų pusių po keletą minučių kol gražiai apskrus.
Skanaus

Ingredientai

500g mažoji/vidinė vištienos file
1 „Mozzarella“ sūris
2 stiklinės pankolio džiūvėsių
1v.š. česnako miltelių
1v.š. baziliko prieskoniai
1v.š. petražolių prieskonių
1v.š. druskos
0.5 stiklinės „Parmezano“ sūrio (tarkuotas)
0.5 stiklinės miltų
2 kiaušiniai
250g saulėgrąžų aliejaus