I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

8 ingr.

1 val. 20 min.

150°C

Kepti-rūkyti vištų ketvirčiai su česnakinėmis smashed bulvytėmis

Ketvirčius apšlakstykite aliejumi ir įtrinkite prieskoniais, leiskite kelias val. Pasimarinuoti.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Iš abiejų pusių, po keletą minučių, apkepkite vištienos ketvirčius tiesioginėje kaitroje apie 200C.
Tuomet kepsninę paruoškite netiesioginiam kepimui, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles priverkite sklendes, palaukite, kol temperatūra nukris iki 150 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sudėkite ketvirčius ir rūkykite 1 val. 15 min.
Ketvirčiai gavosi skanūs ir labai sultingi.
Bulvytes apšlakstėme aliejumi ir ketaus keptuvėlėse kepėme netiesioginėje kaitroje apie 30-45min. kol patikrinus su mediniu iešmeliu tapo visai minkštos. Tada bulves sutraiškėme ir uždėjome sviesto, pagardinome druska, bei tarkuotu sūriu.

Ingredientai

4 vnt. Vištienos ketvirčių
Aliejaus
Prieskonių Sweet garlic rub
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių

Bulvytėms:
Bulvyčių
Česnakinio sviesto
Parmezano sūrio
Aliejaus