I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

1 val. 10 min.

180°C

Paukštienos keksas su rome mirkytomis razinomis

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.
Razinas užmerkite rome.
Svogūną supjaustykite kubeliais ir apkepkite ant sviesto. Įmaišykite tarkuotą morką ir apkepkite kartu.
Dubenyje sumaišykite maltą mėsą su apkeptu svogūnu ir morku mišiniu, razinomis, kiaušiniu. Viską pagardinkite druska, pipirais.
Vištienos odeles įtinkite druska, pipirais.
Kekso formą sutepkite aliejumi ir išklokite vištienos odelėmis. Sukrėskite paruoštą maltą mėsą, apdenkite odelėmis.
Į kepsninę įdėkite deflektorių, įkaitinkite iki 180C, statykite formą su keksu ir kepkite 50 min. Įšimkite iš formos, vištienos odeles aptepkite padažu, statykite į kepimo skardą ir kepkite dar 10 min., kol padažas karamelizuosis.
Skanaus.

Ingredientai

0.5 kg. maltos vištienos
0.2 kg. vištienos odelių
200 gr. auksinių razinų
100 ml. romo
1 svogūnas
1 morka
1 valg. š. sviesto
1 kiaušinis
Padažo Sweet Liquorice
Druska, pipirai