Lipnūs sparneliai šoninės marškinėliuose
Sparnelius pagardinti prieskoniais ir apsukti šoninės juostelėmis.Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kepkite sparnelius 30 min. Iškepus atidėkite į šalį.
Ant grotelių statykite ketaus keptuvę.
Supilkite pomidorų padažą, sojų, garstyčias ir medų, įspauskite citrinos sultis, viską gerai permaišykite ir kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol padažas pradės tirštėti. Tuomet suberkite sparnelius, gerai permaišykite ir patiekite.
Skanaus !
Ingredientai
10 vištienos sparnelių0.5 arb.š. druskos
1 arb. š. česnako miltelių
1 arb. š. paprikos miltelių
10 vnt. šoninės juostelių
1/2 puodelio pomidorų padažo
2 šaukštai sojų padažo
1 šaukštas grūdėtų garstyčių garstyčių
3 šaukštai medaus
Citrina