+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

45 min.

200°C

Škmeruli

Spjaustykite vištieną nedideliais gabalėliais, gerai ištrinkite druska, pipirais, prieskonias. Gabalėlius pamuškite peiliu.
Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Ant grotelių sudėkite vištieną ir kepkite 15-20 min., pavartydami.
Į keptuvę įpilkite aliejaus, išspauskite česnaką, supilkite pieną, įdėkite truputį druskos, įtarkuokite muskato riešuto, sudėkite keptos vištienos gabalėlius. Kepkite dar 15 -20 min. Stebėkite, kad pienas neišgaruotų, jei mažoka – įpilkite dar. Iš pieno, česnako ir išbėgusių vištienos riebalų gausis labai skanus padažas, todėl stebėkite, kad nenugaruotų per daug. Galite įdėti gabalėlį sviesto.
Galite įdėti krapų.
Labai skanu su šviežia balta duona ir valgyti tiesiai iš indo :)

Ingredientai

1.5 kg. viščiukas
8-9 skiltelės česnako
500 ml. pieno (galima naudoti grietinėlę)
druskos, juodųjų pipirų
muskato riešuto
1 v.š. chmeli-suneli prieskonių mišinio
aliejaus kepimui