I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

1 val. 15 min.

200°C

Kukurūzinis viščiukas įdarytas rūkytomis dešrelėmis ir pupelėmis

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Į kepsninę įstatykite ketaus keptuvę.
Ant šlakelio aliejaus apkepti svogūną, česnaką, įdėti čiobrelio, pupelės, dž.pomidorus , pagardinti prieskoniais, suberti smulkintas dešreles ir dešrą, pupeles, pagardinti sojos padažu.
Įdaryti paruoštu įdaru viščiukus, suvynioti į foliją ir kepti netiesioginėje kaitroje 45 min. Išvynioti iš folijos, aptepti teriyaki padažu ir dar kepti 200C įkaitintoje kepsninėje 30 min.
Skanaus.

Ingredientai

2 vnt. Kukurūzinio viščiuko
4 vnt. Karštai rūkytų dešrelių
50 gr. Virto-rūkyto saliamio
2 vnt. Svogūnų
4-5 skilt. Česnako
200 gr. Baltų konservuotų pupelių
50 gr. Saulėje dž. Pomidorų
2 v. š. Aliejaus
3 v. š. Sojų padažo
3 v. 6. Teriyaki padažo
2 Šakelės čiobrelio
Druska ir pipirai