I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

15 min.

200°C

Vištienos kepsniai „Cordon Bleu“ su gnocchi

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Į kepsninę įstatykite ketaus keptuvę.
Vištienos file pagardiname prieskoniais, pjauname per pusę ir pripildome smulkinto šiaudeliais kumpio ir sūrio.
Kepsnelius paniruojame miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūveseliuose.
Apkepame keptuvėje ant įkaitinto aliejaus po 5 min. iš abiejų pusių.
Išverdame virtinukus, kaip nurodyta ant pakuotės arba apie 10 min.
Nupilame vandenį, pilame grietinėlę, sutrupiname kubelį sultinio, beriame špinatus, viską permaišome, pagardiname pipirais.
Skanaus !

Ingredientai

Patiekalui pagaminti naudojome:
5 gabalėlius vištienos krūtinėlės filė
Prieskonių mišinys „Sweet Garlic RUB
100 g virto kiaulienos kumpio
150 g fermentinio sūrio
2 kiaušinius
100 g džiūvėsėlių
100 g miltų
200 ml grietinėlės
500 g itališkų bulvių virtinukų „gnocchi“
50 g špinatų
100 ml aliejaus
Vištienos sultinio kubelį
Druska, pipirai