I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

18 ingr.

30 min.

160°C

Išpjova su sūriu ir pomidorais

Paruoškite marinatą, supjaustykite daržoves ir pamarinuokite 10-15 min.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždenkite dangtį ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai
Išpjovą išpjaustykite, kad būtų išklotinė, pagardinkite prieskoniais, per vidurį sudėkite sūrį, alyvuoges, dž. pomidorus, susukite, suvyniokite į foliją, dėkite ant kepsninės grotelių ir kepkite 30 min. Kelis kartus apverčiant. Likus 5 min, sudėkite daržovių iešmelius, kepant vartykite ir aptepkite marinatu. Iškepus nuimkite daržoves nuo iešmelių ir sumaišykite su konservuotais kukurūzais.
Skanaus.

Ingredientai

500 g kiaulienos išpjova
100 g pelėsinis sūris
150 g saulėje džiovinti pomidorai
100 g alyvuogės
0,5 a. š. kiaulienos prieskoniai

Daržovės:
1 paprika
100 g pievagrybiai
1 cukinija
2 mėlyni svogūnai
1 kukurūzų burbuolė
200 g konservuoti kukurūzai

Marinatui:
100 g medaus
2 skilteles česnako
2 v. š. sojų padažo
1 apelsiną
2. v. š. aliejaus
Druskos, pipirų