I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

8 ingr.

2 val.

140°C

Vištienos lollipops

Receptas iš KK BBQ užrašai.
Aštriu peiliu nupjauname viršutinę odos dalį ir viską nuskutame - paliekam pliką kaulą. Odą nutraukiame žemyn, kaulą apviniojame folija, kad nepajuoduotu. Kulšeles patepame alyvuogių aliejumi ir gausiai barstome prieskoniu mišiniu.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 140 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sustatome kulšeles ant grotelių. Rūkome apie 1.5 val Ištraukiame, nuviniojame foliją ir pamirkome kiekvieną kulšelę atskirai BBQ padaže iki kaulo. Sudėjus kulšeles atgal į kepsninę dar palaikome apie 15-20min kol padažas karamelizuosis. Skanaus!

Ingredientai

Prieskoniu mišinys:
Rūkyta paprika,
Česnako granulės,
Maltas juodas pipiras,
Nemažai rudo cukraus,
Druskos.
Al. aliejaus
Vištienos blauzdelių
Cola&Cherry padažo
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių