Šamo filė kukuliai su perliniu kuskusu
Šamo filė susmulkinkite, pagardinkite „Garlic Rub“ prieskoniais ir suformuokite nedidelius kukulius.Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, įstatykite ketaus groteles, ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ketaus keptuvėje išlydykite ghee sviestą, ir trumpai apkepkite žuvies kukulius su žolelėlis. Supilkite pomidorų tyrę ir sultinį, sudėkite smulkintą svogūną bei česnaką, gerai išmaišykite ir leiskite pasitroškinti keletą minučių. Suberkite perlinį kuskusą, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite dar apie 10-15 min.
Skanaus
Ingredientai
Šamo filė1 v. š. ghee sviesto
250 g. „Passata“ pomidorų tyrės
250 g. sultinio
1 vnt. svogūno
2-3 skiltelės česnako
Perlinio kuskuso
Kelios rozmarino šakelės
Kelios raudonėlio šakelės
Keli šalavijo lapeliai
Prieskonių mišinio „Garlic Rub“
1 vnt. geltonojo čili pipiro