I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

1,5-2 val.

70-80 °C

Rūkyti merlangai

Žuvytės nedidelės, apie 250 g. kiekviena, todėl druskos marinatą užmaišykite silpnesnį - 7:1 (vanduo:druska), paprastai, žuvims 0.5 -1 kg. druskos maišykite 5:1. Pagal skonį berkite pipirus, česnakų miltelius, įpilkite sojos padažo, įdėkite 5-7 vnt. smulkintų lauro lapų. Žuvis pamerkite į marinatą, laikykite apie 2 valandas. Nuplaukite, labai gerai nusausinkite.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, įstatykite viršutines groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 70-80 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Rūkykite uždaroje kepsninėje virš netiesioginės ugnies apie 1,5-2 val. Bent vieną kartą apverskite, kad nepriliptų.
Skanaus

Ingredientai

Receptas iš KK BBQ užrašai

Apie 10 vnt. nedidelių merlangų
0,5-1 kg. druskos
5-7 vnt. lauro lapų
Sojos padažo
Pipirų
Druskos
Česnakų miltelių
2-3 vnt. Ąžuolinių kaladėlių