I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

30 min.

180 °C

Lašišos velingtonas

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Lašišos filė patepkite alyvuogių aliejumi, pagardinkite mėgstamais žuvies prieskoniais. Apkepkite keptuvėje po porą minučių iš abiejų pusių, tik kad apskrustų. Dėkite į šoną, kad atvėstų. Ten pat pakepinkite špinatus, pagardinkite druska, pipirais ir smulkintu česnaku. Lašišos viršų patepkite maskarponės sūriu ir garstyčių padažu. Ant sluoksniuotos bemielės tešlos dėkite lašišą ir špinatus ir uždenkite kitu tešlos lakštu, patepkite plaktu kiaušiniu, apibarstykite sezamo sėklomis ir kepkite kepsninėje netiesioginėje kaitroje su kepimo akmeniu apie 30 min.
Iškepus išimkite ir leiskite pailsėti. Patiekite su mėgstamu padažu ir gražgarstėmis.
Skanaus

Ingredientai

500 g. lašišos filė
Alyvuogių aliejaus
Mėgstamų žuvies prieskonių
Apie 120 g. šviežių špinatų
2-3 skiltelės česnako
Maskarponės sūrio
Garstyčių padažo „Original mustard“
450 g. sluoksniuotos bemielės tešlos
1 vnt. kiaušinio
Sauja gražgarsčių
Sezamo sėklų
Druskos
Pipirų