I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

4 ingr.

3,5-4 val.

80 °C

Rūkyti eršketai

Receptas iš KK BBQ užrašai
Žuvį mirkykite sūdytame vandeny su keliomis sutraiškytomis česnako skiltelėmis 4-5 valandas. Vandens druskos santykis 5:1. Eršketų svoris ±1kg. kiekvienas.
Žuvį nuplaukite, nusausinkite ir valandėlę padžiovinkite.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui. Uždekite anglis įdegėju ir palaukite kol temperatūra pakils iki 80°C. Sudėkite rūkymo kaladėles. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Ešerius sudėkite ant kepsninės grotelių ir rūkykite 3,5-4 valandas iki vidinės 63°C.
Skanaus!

Ingredientai

2 vnt. eršketų
Druskos
Vandens
2-3 skiltelės česnako
3-4 rūkymo kaladėlės