+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

20 min.

190°C

Kepta dorada

Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju ir palaukite kol temperatūra pakils iki 190 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles .
Žuvį įtrinkite prieskoniais, padarykite įpjovas, į jas dėkite po riekelę citrinos.
Kiekvieną žuvį dėkite ant kedro lentelės ir ant grotelių. Kepkite 20 min.
Skanaus.

Ingredientai

4 vnt dorados
2 vnt citrinos
4 vnt. Kedro lentelių
1 v. š. Prieskonių mišinio Lemon pepper
1 v. š. prieskonių VIKING THE CHEF „Žuviai“