I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

15 min.

180°C

Atlantinių menkių file su pistacijų plutele

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Citriną supjaustykite plonomis riekelėmis. Nulupkite česnaką ir supjaustykite taip pat plonomis riekelėmis.
Kedro lenteles patepkite aliejumi, išdėliokite citrinos griežinėlius ir česnako skilteles. Žuvį nuplaukite, nusausinkite ir aptepkite bazilikų pesto. Viršų aptepkite aliejumi ir uždėkite sluoksnį smulkintų pistacijų, gerai prispauskite rankomis, kad jos nenubyrėtų. Dėkite ant paruoštų kedro lentelių. Galite dėti pomidorų šalia.
Kepkite ant netiesioginės kaitros 180C. 12-15 min.

Ingredientai

4 vnt. Atlantinių menkių file
1 v. š. alyvuogių aliejaus
8 vnt. Skiltelių česnako
2 v. š. bazilikų pesto
Citrina
200 gr. smulkintų pistacijų
Druskos
Čiobrelio
Pipirų
Aromatinių kedro kepimo lentelių