+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

15 min.

180°C

Atlantinių menkių file su pistacijų plutele

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Citriną supjaustykite plonomis riekelėmis. Nulupkite česnaką ir supjaustykite taip pat plonomis riekelėmis.
Kedro lenteles patepkite aliejumi, išdėliokite citrinos griežinėlius ir česnako skilteles. Žuvį nuplaukite, nusausinkite ir aptepkite bazilikų pesto. Viršų aptepkite aliejumi ir uždėkite sluoksnį smulkintų pistacijų, gerai prispauskite rankomis, kad jos nenubyrėtų. Dėkite ant paruoštų kedro lentelių. Galite dėti pomidorų šalia.
Kepkite ant netiesioginės kaitros 180C. 12-15 min.

Ingredientai

4 vnt. antienos krūtinėlės
160 gr. kuskuso kruopų
2 paprikos
1 raudonas svogūnas
100 gr. fetos sūrio
4 a.š. alyvuogių aliejaus
3 v. š. Poppamies "Korean BBQ" padažo
Druska, pipirai