Kadgeree
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Sumaišykite visus prieskonius. Įkaitinkite kazaną ar puodą. Ištirpinkite sviestą ir apkepkite kubeliais supjaustytą svogūną. Kai svogūnas apkeps suberkite prieskonius, permaišykite. Suberkite ryžius, užpilkite sultiniu ir uždengę dangčiu virkite 12 min. Suberkite žuvį, kiaušinius, permaišykite, papuoškite kalendra, citrina ir patiekite.
Skanaus.
Ingredientai
450 gr. basmati ryžių3 virti kiaušiniai
750 gr. rūkytos jūros lydekos
1l. vištienos sultinio
1 svogūnas
3 valg. š. smulkintų petražolių
citrina
50 gr. sviesto
1\4 a.š. ciberžolės
cinamono lazdelė
3 kardamono grūdeliai
2 lauro lapai
Druska, pipirai