+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

50 min.

200°C

Menkė su žolelėmis, pomidorais ir sviestu

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Menkę supjaustykite gabalėliais, pagardinkite prieskoniais. Kepkite inde, kepsninėje 30 min. Šalia ant grotelių kitame inde ar keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite svogūnus, pomidorus, suberkite prieskonius, užpilkite sultiniu ir patroškinkite, užpilkite ant žuvies ir 10 min. viską kartu patroškinkite dar 10 min.
Skanaus.

Ingredientai

1kg. menkės file
2 galvutės česnako
Krapų, petražolių
Citrina
Šalotinių svogūnų
Pomidorų
0.5l vištienos sultinio
1a.š. rudojo cukraus
1a.š. raudonosios paprikos
1 valg. š. al. aliejaus
4 v.š. sviesto
Druska, pipirai