+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

30 min.

180°C

Keptos tilapijos

Tilapiją nusausinkite virtuviniu popieriniu rankšluoščiu. Kiekvienoje pusėje padarykite po dvi įpjovas ir apibarstykite iš abiejų pusių druska ir maltais juodaisiais pipirais, įspaudžame citrinos sulčių.
Gerai visą ištepame marinatu tiek vidų tiek išorę.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sudedame žuvį ant grotelių ir kepame 20-30 min., priklausomai nuo žuvies dydžio.
Skanaus.

Ingredientai

2 vnt. Tilapijų
Druska
Pipirai
Citrina

Marinatui:
Pundelis žalumynų (bazilikas, mėta, čiobrelis)
6-8 skiltelės česnako
Svogūnas
5 v. š. Al. Aliejus
0.5 čili pipiro
1 a. š. paprikos miltelių
Visus produktus dedame į smulkintuvą ir susmulkiname iki vientisos masės.