+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

6 ingr.

20 min.

180°C

Keptos skumbrės

Kristupo Krivicko receptas

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ant žuvies pabarstykite druskos, pipirų, apšlakstykite citrinos sultimis, viską gerai įtrinkite ir uždėkite po šaukštelį sviesto.
Kad žuvis nepriliptų, ant grotelių galima tiesti kepimo popierių, ant jo sudėkite žuvį. Kepkite 20 min.
Skanaus.
Daukiau receptų : KK BBQ užrašai.

Ingredientai

4 skumbrės
4 arb. Š. sviesto
Druska
Pipirai
Citrina
Kelios skilt. Česnako