I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

15 min.

200°C

Jūros lydeka BBQ padaže ant iešmo

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, ir palaukite, kol anglys gerai išdegs ir liks žarijos.
Lydekas ištrinkite prieskoniais ir smulkintu česnaku, apvyniokite kumpiu ir viską gerai sutvirtinkite kulinarine virve. Taip paruoštą žuvį užmaukite ant iešmų.
Iešmus sudėkite virš žarijų ir nuolat pasukiojant tepkite BBQ padažu ir kepkite apie 15 min. iki 65c vidines temperatūros.
Garnyrui: Ant sviesto apkeptos šparaginės pupelės, pagardintos druska, pipirais ir smulkintu česnaku.
Skanaus.

Ingredientai

5 vnt. Jūros lydekos (mažesnio dydžio)
Žuvies prieskonių
4-5 skiltelės česnako
9-10 riekelių Serano kumpio
BBQ padažo “Classic BBQ”