I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

15 ingr.

15 min.

200°C

Jūros ešerys su traškia riešutų plutele

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Riešutus nublanširuoti ir susmulkinti trintuvu.
Žuvį pagardinti druska, pipirais, apvolioti kiaušinio plakinyje ir riešutų trupiniuose ir kepti ant šlakelio aliejaus keptuvėje po 5 min. iš abiejų pusių.
Išimkite žuvį ir apkepkite kubeliais pjaustytą svogūną, kelias skilteles česnako, kubeliais pjaustytas morkas, špinatus, pagardinkite sojų padažu, viską permaišykite ir atidėkite.
Padažas:
Susmulkinkite čilį, kalendrą, įpilkite žiupsnelį cukraus, citrinos sulčių, acto, aliejus ir padažą suplakti plaktuvu.
Į lėkštę dėti žuvies, keptų daržovių mišinio ir aplieti padažu.
Skanaus.

Ingredientai

5 vnt. jūros ešerio file
200 gr. lazdyno riešutų
3 kiaušiniai
Al. aliejus
Ryžių actas
Citrinos sultys
Žiupsnelis cukraus
1 čili
2 svogūnai
5 skiltelės česnako
kalendros
300 gr. špinatų
2 morkos
Druska, pipirai
Sojų padažo