I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

19 ingr.

16 min.

180°C

Lašišos ir brokolių kepsneliai

Smulkiai sukapokite šviežią lašišą, įmuškite kiaušinį, suberkite rūkytą papriką, krapus, druską, pipirus, cukrų, ciberžolę ir džiūvėsėlius. Visą masę labai gerai sumaigykite.
Smulkiais kubeliais supjaustykite ir į masę įmaišykite rūkytos lašišos filė. Brokolius nuliekite verdančiu vandeniu, nusausinkite, apšlakstykite citrina ir susmulkinkite. Formuokite paplotėlius.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kepkite kepsnelius ant grotelių po 7 minutes iš abiejų pusių.
Sumaišykite sojų padažą ir chilli padažą ir aptepkite kepsnelius iš abiejų pusių ir dar kepkite po minutę iš kiekvienos pusės.
Avokadą nulupame, išimame kauliuką ir minkštimą sutriname šakute, dedame išspausto česnako, apšlakstome citrinos sultimis, trupučiu alyvuogių aliejaus, paskaniname druska, pipirais. Išmaišome ir dedame ant kepsnių.
Skanaus.

Ingredientai

200 gr rūkytos lašišos
600 gr Šviežios lašišos
200 gr. brokolių
100 gr džiūvėsėlių
1 kiaušinis
1 arb. š. rūkytos paprikos
0.5 arb. š. rudojo cukraus
1 arb.š. ciberžolės
Žiupsnelis krapų
Citrina
Kalendra
1 v. š. Kikkoman sojų padažo
3 v. š. Kikkoman sweet chilli padažo

Avokado užtepas:
Avokadas (prinokęs) - 1 vnt.
Citrinos sultys - 1 v.š.
Česnakas - 1 skiltelė
Druska, malti juodieji pipirai
Alyvuogių aliejus