I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

3 min.

230°C

Tuno didkepsniai

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir ketaus lygų paviršių ir palaukite kol temperatūra pakils iki 230 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Didkepsnius pagardinkite sojos padažu, pipirais, įtrinkite sezamų aliejumi.
Į indą suberkite sezamo sėklas ir didkepsnius apvoliokite, prispauskite ranka, kad sėklos tvirtai sukibtų.
Kepkite ant plokštumos po 1,5 minutės iš abiejų pusių.
Skanaus.

Ingredientai

Tuno didkepsniai
Sezamų aliejus
Soja
Pipirai
Sezamų sėklos