+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

85 min.

90°C

Rūkyta šamo filė

Supjaustykite česnaką riekelėmis, susmulkinkite lauro lapus, sumaišykite su druska ir pipirais.
Žuvį nuplaukite, nusausinkite ir įtrinkite prieskoniais. Palike 12 val. Šaldytuve.
Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, sudėkite rūkymo kaladėles uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 90 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Sudėkite ant grotelių žuvį, odą į apačią. Rūkykite 85 min. iki vidinės 72 C.


Skanaus.

 

 

Ingredientai

2 vnt. Šamo file
1 arb. Š. druskos
0.5 arb. Š. pipirų
3-4 vnt. lauro lapai
4-5 vnt. česnako skiltelių
Maisto termometro
3-4 vnt. rūkymo kaladėlių