I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

12 ingr.

30 min.

200°C

Kepta menkė su žirnelių-bulvių koše

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Užmerkite valandą laiko prieš kepimą kedro lenteles vandenyje. Žuvį supjaustykite gabalėliais ir pagardinkite prieskoniais. Ant lentelės dėkite žuvį, riekelę citrinos ir dėkite į kepsninę, kepkite 30 min.

Žirnelių-bulvių košei:
Išvirkite bulves, likus minutei iki pabaigos suberkite žirnelius, nukoškite.
Keptuvėje apkepkite smulkintą svogūną ir česnaką, supilame grietinėlę, pieną ir kapotus mėtos lapelius, viską užverdame ir užpilame ant bulvių, sutriname blenderiu.
Skanaus.

Ingredientai

700 gr. menkės file
2 vnt. Kedro lentelės
Citrina
Viking the chef prieskonių žuviai

Žirnelių-bulvių košei:
400 gr. žalių žirnelių
3 bulvės
Šaukštas sviesto
Svogūnas
2 skilt. Česnako
Keli mėtos lapeliai
100 ml. grietinėlės
150 ml. pieno