I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

15 min.

200°C

Menkės ir špinatų geltonasis curry

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Mažame dubenyje sumaišome prieskonius. Pusę prieskonių mišinio apiberiame žuvies file ir atidedame trumpam.
Į katiliuką pilame aliejaus, įkaitus sudedame svogūną, česnaką, imbierą, pakepiname ir suberiame likusius prieskonius.
Pamažu pilame kokoso pieną, lengvai paverdame 4-6min, dedame špinatus ir menkės gabalėlius.
Ant nedidelės ugnies lengvai pamaišome, dar 5-7min galime serviruoti .
Pateikti galima tiek su Naan indiška duona arba Basmati ryžiais.
Skanaus.

Ingredientai

1 a.š garam masala (prieskoniai)
1 a.š ciberžolės
1 a.š rūkytos paprikos
400 gr. rudagalvių menkių išpjovos be odos
2 s.š žemės riešutų aliejaus
1 svogūno
3 skilteles česnako
Imbiero (patarkuosime)
400g kokoso pieno
150g šviežių špinatų
mėgstamų ryžių