I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

40 min.

100°C

Rūkyti lašišos steikai

Žuvį įtriname prieskoniais ir leidžiame 30 min. pasimarinuoti.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 100 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sudėkite lašišą ant grotelių ir rūkykite 30-40 min. , kol vidinė temperatūra pasieks 60 laipsnių.
Matuoti paprasta kišeninio termometro pagalba.
Likus kelioms minutėms iki pabaigos aptepkite BBQ padažu ir apibarstykite sezamo sėklomis.
Skanaus.

Ingredientai

8 lašišos steikai
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių
Sezamo sėklų
Padažas „Apple Whiskey BBQ“
Prieskoniai VIKING THE CHEF „Žuviai“