I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

3 min.

300°C

Tuno didkepsniai su teriyaki padažu

Didkepsnius ištrinkite sojos bei teriyaki padažais, pipirais, apipilkite sezamų aliejumi ir palikite trumpam marinuotis.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 300 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kepkite po 2-3 minutes iš abiejų pusių. Valgykite su keptais ryžiais su kimchi ir wakame dumbliais.
Skanaus.

Ingredientai

3 vnt. tuno didkepsnių
Sezamų aliejaus
Sojos padažo
Teriyaki padažo
Šviežiai maltų juodųjų pipirų
Wakame jūros dumblių
Keptų ryžių su kimchi