I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

18 ingr.

20 min.

200°C

Sotus žuvies curry

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, įstatykite nerūdijančio plieno grotelių pakeliklį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Žuvies filė pabarstykite druska, pipirais ir palikite pasimarinuoti. Išsivirkite avinžirnius. Įkaitinkite puodą. Su šlakeliu aliejaus apkepkite kubeliais supjaustytą svogūną ir papriką, griežinėliais smulkintą morką. Kai daržovės apkeps, dėkite smulkintą žuvį, krevetes, supilkite skardinę konservuotų pomidorų, raudonojo kario pastą, visus prieskonius ir permaišykite. Suberkite ryžius, užpilkite vandeniu ir uždengę dangčiu virkite apie 15 min. Curry gardinkite šviežiomis, smulkintomis petražolėmis ir žaliosios citrinos sultimis.
Skanaus

Ingredientai

Menkės filė
Krevečių
1 vnt. skardinės pomidorų savose sultyje
1 vnt. paprikos
1 vnt. svogūno
1 vnt. morkos
Basmati ryžių
Avinžirnių
Baziliko
Raudonojo kario pastos (red curry paste)
Raudonojo kario prieskoniu (red curry)
Chmeli-Suneli prieskonių mišinio sriuboms ir troškiniams
Druskos
Pipirų
Ciberžolės
Aliejaus
Žaliosios citrinos
Šviežių petražolių