I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

20 min.

180°C

Keptas lynas

Išvalytą žuvį pusdieniui užmerkite į indą su pienu. Išimkite, nusausinkite ir įtrinkite prieskonių mišiniu „Louisiana Bayou RUB“. Plonomis skiltelėmis supjaustykite obuolį, pusžiedžiais - svogūną. Prikimškite jais lyną.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Žuvį dėkite ant lentelių ir kepkite kepsninėje 25 minutes.
Skanaus

Ingredientai

1 vnt. žuvies lyno
1 l. pieno
2-3 v. š. prieskonių mišinio „Louisiana Bayou RUB“
0,5 vnt. obuolio
0,5 vnt. svogūno
2vnt. aromatinių kedro kepimo lentelių (prieš kepimą išmirkyti 1 val. vandenyje)