+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

18 ingr.

8-10 min.

180°C

Fishburgeris

Paruoškite Kamado BONO kepsinę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Smulkiai sukapokite šviežią lašišą, įmuškite kiaušinį, suberkite rūkytą papriką, krapus, druską, pipirą ir džiūvėsėlius. Visą masę labai gerai sumaigykite. Smulkiais kubeliais supjaustykite ir į masę įmaišykite puse rūkytos lašišos filė. Kitą pusę filė susipjaustykite plonomis juostelėmis, ją panaudosite vietoj šoninės. Formuokite paplotėlius.
Kepkite 180C. tiesioginėje kaitroje 8 minutes.
Apskrudinkite bandeles.
Avokadų salsai ir TAR tar padažui susmulkinkite produktus ir sumaišykite.
„Surinkite“ žuvainį.
Ant bandelės dėkite tar tar padažą, gražgarščių, žuvies paplotėlį, avokadų salsą ir uždenkite bandele.
Skanaus.

Ingredientai

4 burgeriams mums reikės.

Žuvies paplotėlis:
400 gr rūkytos lašišos
400 gr Šviežios lašišos
100 gr džiūvėsėlių
1 kiaušinio
1 arb. Š rūkytos paprikos
Krapų
Druskos ir pipirų

Burgeris:
4 vnt. Brioche arba pilno grūdo bandelių
Sauja Gražgarstės salotų

“Tar tar” Padažas:
4 valg š. majonezo
2 arb š. kaparėlių
4 karnišonų
Krapų
1 arb š citrinos sulčių
Druska ir pipiras

Avokadų Salsa:
1 Pomidoro
1 mėlynojo svogūno
1 avokado
Puses laimo sulčių
Druskos ir pipiro.