I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

12 ingr.

30 min.

200°C

Ešerys garuose su daržovėmis

Susmulkinkite daržoves, žuvį pagardinkite prieskoniais, sudėkite ant kepimo popieriaus daržoves, ant viršaus žuvį,prieskonines žoleles, apšlakstykite aliejumi ir soju padažu, užpilkite žalia arbata.
Ant viršaus dėkite kepimo popieriaus lakštą ir sutvirtinkite su apatiniu popieriaus lakštu, kad neliktų oro tarpų.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, ant deflektoriaus uždėkite indą su vandeniu, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Troškinkite ant garų 30 min.
Skanaus.

Ingredientai

Patiekalui pagaminti naudojome:
500 g ešerio filė
150 g morkų
300 g brokolių
1 porą
50 g česnako
20 g rozmarno
10 g čiobrelių
200 ml žaliosios arbatos
2 v. š. alyvuogių aliejaus
2 v. š. natūraliai brandinto sojų padažo
Druska, pipirai