I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

16 ingr.

30 min.

220°C

Žuvies kotletai

Batono riekeles išmirkome piene, nusunkiame. Visus produktus sumaišome, paliekame tik svogūnų traškučius. Juose apvoliojame suformuotus 7-8 kotletus.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 220 laipsnių.
Ant grotelių uždėkite kepimo akmenį, ant jo patieskite kepimo popierių, sudėkite kotletus apipurškite aliejumi ir kepkite 25-30 minučių.
Skanaus.

Ingredientai

500 g žuvies faršo
6 batono riekelės
½ stiklinės pieno
1 kiaušinis
2 v.š. grietinės
2 skiltelės trinto česnako
½ citrinos sulčių
½ citrinos tarkuotos žievelės
2 v.š. krakmolo
5 v.š. miltų
3-4 v.Š. smulkintų petražolių
1 a.š. mairūno
Druska, pipirai
Kepinti svogūnų traškučiai (pirktiniai)
Švieži krapai