Ešerio file su paprikų padažu ir pomidorų salsa
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.Susmulkinkite ir keptuvėje ant aliejaus apkepkite svogūnus ir papriką apie 10 min, įpilkite vandens, pagardinkite cukrumi troškinkite apie 10 min. Įšimkite iš keptuvės ir sutrinkite trintuvu iki vientisos mases.
Salsa:
Daržoves supjaustykite gražiais kubeliais, pagardinkite druska, pipirais, actu ir sojų padažu. Pagardinkite žuvį druska, pipirais ir kepkite ant grotelių tiesioginėje kaitroje 7 min.
Skanaus.
Ingredientai
Ešerio filė 700gRaudona paprika 200g
Geltona paprika 200g
Svogūnai 300g
Cukrus 1 šauktas
Druska ir pipirai
Aliejus 50 ml
Salsa:
Bazilikas 30 g
Česnakas 30g
Pomidorai 200g
Mėlynas svogūnas 100g
Petražolės 30g
Sojų padažas
Vynuogių actas 50 ml