I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

1 val. 30 min.

170 °C

Keptas žiedinis kopūstas

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 170 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Sumaišykite su malta mėsa. Pagardinkite žiupsneliu druskos, maltais, juodaisiais pipirais ir raudonėliu. Žiedinį kopūstą aplipdykite malta mėsa, apdėliokite plonai pjaustytu fermentiniu sūriu ir susukite į šoninę. Kepkite apie valandą laiko, tuomet aptepkite avokadų aliejumi bei pabarstykite smulkintomis petražolėmis. Kepkite dar apie 30 min.
Skanaus

Ingredientai

1 vnt. didelio žiedinio kopūsto
500 g. jautienos ir kiaulienos maltos mėsos
500 g. rūkytos šoninės
250 g. fermentinio sūrio
3 skiltelės česnako
1 vnt. svogūno
Žiupsnelis druskos
Žiupsnelis pipirų
Žiupsnelis raudonėlio
Žiupsnelis petražolių
3 v. š. avokadų aliejaus