Daržovių blyneliai
Sutarkuokite bulves ir cukinijas, leiskite 5 min. pastovėti ir nupilkite susidariusį skystį. Tuomet sutarkuokite likusias daržoves, susmulkinkite česnaką, įmuškite kiaušinius, išmaišykite ir įdėkite 2-3 šaukštus miltų.Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į kepsninę statykite gilią ketaus keptuvę, įpilkite truputį aliejaus ir įkaitinkite. Kepkite blynelius iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
Patiekite su grietine ir smulkintais, šviežiais krapais.
Skanaus.
Ingredientai
1 vnt. cukinijos2 vnt. morkų
2 vnt. bulvių
1 vnt. saliero stiebo
1 vnt. svogūno
1 vnt. česnako skiltelės
2 vnt. kiaušinių
2-3 v. š. miltų
Grietinės
Šviežių krapų
Druskos
Pipirų