I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

3 val.

250 °C

Jacket Potatoe

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Bulves įpjaukite kryžiumi, apipurškite aliejumi, apibarstykite SPG prieskoniais, dėkite sviesto ir viską vyniokite į foliją.
Bulves kepkite 2 val. 200 lapsnių temperatūroje įkaitintame griliuje.
Išvyniojus bulves, dėkite jas atgal į kepsninę apie 20-30 min. apskrudinimui, 250°C.
Pasikepkite šoninę, o jai iškepus susmulkinkite.
Jau lengvai apskrudusias bulves šiek tiek praplėskite ir dėkite šoninę, o ant viršaus barstykite chederio ir macarelos sūrius.
Viską šaukite atgal į kepsninę sūriui lydytis.
Patiekite apibarsčius svogūnų laiškais ir koleslovo salotomis.
Skanaus.

Ingredientai

Didelių bulvių
Šoninės
Tarkuoto chederio
Tarkuotos mocarelos
Sviesto
SPG prieskonių
Purškiamo aliejaus
Svogūnų laiškų
Koleslovo salotų