+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

20 min.

180°C

Portabello grybai su sūriu

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Grybų vidų ištepkite padažu. Susmulkinkite kumpį ir sūrį. Įdarykite grybus sūrio mase, pagardinkite druska, pipirais. Kepkite netiesioginėje kaitroje 180 C. kepsninėje 20 min. Papuoškite smulkinta kalendra.
Skanaus.

Ingredientai

4 vnt. didelių portobello grybų
100 gr. gorgonzolos sūrio
100 gr. vytinto kumpio
1 v.š. majonezo
Druska, pipirai
Šviežia kalendra.