+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

8 ingr.

30 min.

180°C

Šviežios bulvytės su raclette sūriu

Kristupo Krivicko receptas

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ant grotelių dedame keptuvę, pilame aliejaus.
Smulkiai pasipjaustome svogūną ir česnaką, apkepiname aliejuje. Kepintus svogūnus ir česnakus atidedame. Keptuvėje, su keliais šaukštais aliejaus, apskrudiname bulvytes. Kepame vartydami apie 10 minučių tiesiogiai virš žarijų su rozmarino šakelėmis, pagardiname druska. Rozmariną išimame, sudedam svogūnus ir česnakus, išmaišome ir toliau kepame NEtiesioginėje kaitroje su deflektoriumi uždaroje kepsninėje 180°C temperatūroje apie 20 min.
Kitoje keptuvėje tuo metu lydome raclette sūrį.
Bulvytes krauname į didelį dubenį, pilame ant viršaus kalną sūrio ir gausiai barstome smulkintu laiškiniu česnaku. Skanaus!
Daugiau receptų: KK BBQ Užrašai.

Ingredientai

Šviežios bulvytės
Raclette sūris
Svogūnas
Česnakas
Aliejus
Laiškinis česnakas
Rozmarinas
Druska